Nazli Celikci

Nazli werkt sinds november 2020 bij HMB Advocaten. Zij heeft rechten gestudeerd aan de Erasmus Universiteit. Daarbij heeft zij de master Arbeidsrecht met succes afgerond. Nazli studeert door en neemt op dit moment deel aan de masteropleiding Ondernemingsrecht aan de Erasmus Universiteit.

Nazli heeft stage gelopen bij het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en bij Staal & Steen Advocaten. Zij werkte eveneens als Rechtspraak Reporter bij de Rechtspraak. Naast haar studie was Nazli behoorlijk actief; zo nam zij deel in verschillende commissies en vervult zij momenteel een bestuursfunctie. Daarnaast nam Nazli deel aan verschillende programma’s zoals het Bachelorprogramma en Masterprogramma van Giving Back. Nazli is lid van het studentenpanel van de master Ondernemingsrecht. In haar vrije tijd vindt zij het leuk om te sporten en te reizen.

Als juridisch medewerker is Nazli punctueel, gedreven en heeft zij een multidisciplinair inzicht. Zij zal ten alle tijden voorzien in een oplossing die aansluit op de wensen van de cliënt.

Nazli is telefonisch bereikbaar op 06-38 10 22 60 of per arbeidsrecht@hmbadvocaten.nl.