Maria van Bladel

Maria van Bladel
Advocaat-partner handels- en ondernemingsrecht, ICT- en internetrecht, GDPR, privacy en contracten.
Eigenaar HMB advocaten.

Maria is sinds 2008 advocaat handels- en ondernemingsrecht. Zij werkte jarenlang als advocaat bij Wieringa advocaten in Amsterdam. De daar opgedane kennis en ervaring heeft zij vervolgens ingezet als in-house advocaat bij grote internationaal opererende ICT dienstverleners.

In die functie leerde ze diverse branches van binnenuit kennen waardoor ze nog beter invulling kon geven aan de praktische en zakelijke wensen van de verschillende ondernemingen. Het gaf haar eveneens de kans om haar juridische speelveld verder te vergroten en haar specialismen verder uit te breiden.

Gedurende haar carrière specialiseerde Maria zich onder meer in:

·      handels- en ondernemingsrecht;

·      ICT- en internetrecht;

·      contracten;

·      vennootschapsrecht en andere samenwerkingsverbanden;

·      mededingingsrecht;

·      privacy;

·      GDPR;

·      compliance.

Maria is lid van NGB – Nederlands Genootschap van Bedrijfsjuristen en NGFG - Nederlands Genootschap van Functionarissen voor Gegevensbescherming (FG)

Maria: “Ik ben een gedreven professional met veel energie en het vermogen mij snel in te leven in specifieke klant situaties. Mijn adviezen zijn duidelijk, kort en oplossingsgericht.

Het geeft veel voldoening als ik met behulp van mijn adviezen een bijdrage kan leveren aan de business doelstellingen van klanten. Hierdoor ontstaat een speciale en langdurige band met de klant gebaseerd op wederzijds vertrouwen.”

Maria is bereikbaar op: 06-10825656 en per e-mail: vanbladel@hmbadvocaten.nl